är hema idag med

är hema idag med=( tråkiet och min jävla dator ska lämmas in=( vad ska man då gör när man böbar den i skolan ??? kram sarah

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja men då ska inte Sarah heller skriva en massa saker i sin blogg om vad jag gör som inte ens är sant! Nej micke du och jag är inte vänner nå mer, Och det ahr jag valt själv, Du kämpade inte heller riktigt med våran vänskap, du tog ju sarah viljor och villkor vilket är förståligt. Och då ansåg jag det bäst att vi inte ska vara vänner nå mer.

Jag vet att du blev så jävla sur för att jag blev så styrd av robert, men jag såg det inte då och du är i samma situation men du ser det inte riktigt på det sättet. Jag trodde verkligen inte att du kunde släppa våran vänskap så lätt som du gjorde. Visst jag var den som tog beslutet men jag fick ingen respons ifrån dig därför tog jag det beslutet. Så allting är inte bara mitt fel.

2009-11-11 @ 09:48:14
URL: http://thesweetyangel.blogg.se/
Postat av: Sara

Att ni glömmer en jävla massa hela tiden, bara ser vad jag gjorde. Det var inte jag som tjatade in mig, Peter sa en jävla massa också, varken han eller viktor ville komma om inte jag fick komma dit, Och efter det som peter hade skrivit så sa faktiskt du micke att jag fick komma dit. Viljket jag gjorde. Så jag tjatade inge mycket alls! Det där med kramar är helt fel !! Det vart jag inte alls upprörd överhuvudtaget ! Jag skiter väl i om jag får krama dig eller inte, för det var liksom inte det det handlade om! Utan allt annat! Att sarah jämt skulle vara med då. Och att det skulle bli så jäkla osäket överhuvudtaget. Och jag orkar inte med sånt. Så glöm det där med att jag blev sur för att jag itne fick krama dig, för så var det verkligen inte!

2009-11-11 @ 11:23:09
URL: http://thesweetyangel.blogg.se/
Postat av: Sara

Det var du som startade detta så allt är ditt fel just för tillfället. Vi skulle lämna varandra ifred, och det betyder att inte reagera på vad du eller jag gör, och absolut inte misstolka och skriva saker som inte ens är sant på våra bloggar! Men du fick väl tråkigt i din vardag igen så du var tvungen att drama med mig igen ! Hade du inte skrivit det där inlägget som verkligen var riktat mot mig så hade jag inte behövt försvara mig överhuvudtaget ! SMARTO !

2009-11-11 @ 15:17:44
URL: http://thesweetyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0