vi var!

jag och Micke var med enda in i döden! när du låg där och jag inte  kunde höra ditt hjärta mer! så kännders det! jag hade mitt huved vid dig och klappa dig till du somma in! och du sminder när kah klappa dig kur kur hörde man! när du fick din sistta spruta i hjärta! så känder det bara som jag ville brytta i hopp och bara dö med dig! kändes som halva mitt hjärta är borta! och ögone gör ont koned är varm och svider av alla tora som falit i natt!
Saknar dig Amigo!  men ska nu ligga brvide  mej när jag ska sova? eller väm ska jag få spola ton för? eller väm ska jag få gå upp mitt i nattan och öppna dären så du kommer ine till vårt sovrum? vem kommer ligger mella mej och micke i sängen som en liten beebis? mitt hjärts skrikar eftar dig! hoppsa vi mött en dag iegn! tack för det många år du holt min säng varm=) och alla nätter du leggat i min säng med mej tack Amigo!
kram sarah


i dag

i dag avlivade vi amigo :( ja älsklingen har redan skrivi t det jag tänkte skriva typ. amigo va en fin katt och frän katt. jag han inte känna amigo så länge men det va lätt den fränaste och myssigaste katten jag har träffat <3jag fälde med tårar när han låg där och somna in även fast jag inte har känt han så länge . dom kommande dagarna kommer kännas konstiga och kommer säkert undra vart han är och lite så eller om han vill in . men vi fick reda på att han hade säkert väldigt ont. så det va bäst så. vi hade inte pengar till att gö det bra:( 
                                             nu får du villa i frid amigo ingen smärta ingen oro
                                                                   bara lugn och ro
                                                                     kram micke

R.I.P Amigo

jag kommer sakna dig Amigo! kommer aldig glömma dig! så många tåra jag felt i idag visste jag  inte att jag kunder få ur mej! finns inge bätre katt en dig du kommer alltid vara nummer 1 för mej! det var så jobbit att se dig ligga där! men det var det bästa för sig du hade så ont! och du var en stark katt! men drukar bara ge katter 2 sprutor en i buken och sen en i hjärta men du fick 2 i buken och sen en i hjärta. du ville inte lämma oss! hoppa du har det bar där du är nu! kommer alltid älska dig! och nu vet jag och micke varför du kissa ine du hade så ont! R.I.P Amigo
kram sarah





sjukat?

Robin Vargstjärna och Alejandra Agudelo Murillo är båda 15 år och nyblivna föräldrar till lilla Linnéa. Trots sin ungdom tvekade aldrig Alejandra att föda sitt barn och Robin hade ingenting emot hennes beslut.  Foto: Lars Dafgård 15-åring får inga pappadagar FALUN



Robin Vargstjärna är 15 år - och nybliven pappa.
Eftersom han saknar inkomst får han inte ta ut de tio pappadagarna.
- Varför har inte jag samma rätt som alla andra, undrar han.

Två veckor gamla Linnéa försöker komma till ro i sin unga pappas knä. Det är ovant och en enorm omställning för honom, men naturligtvis fantastiskt.

- Visst har det slagit mig att oj fan vilket ansvar. Det är en stor grej att få barn, men jag ångrar ingenting, säger han.

 

Hans flickvän, Alejandra Agudelo Murillo, är äldre än Robin - men det skiljer bara ett par månader. Trots sin ungdom tvekade hon aldrig att föda barnet och Robin hade ingenting emot hennes beslut.

- Du får göra det du känner är bäst. Jag tar mitt ansvar, sa jag, berättar han.

 

Robin har hittills fått ledigt från nionde klass på Västra skolan i fem dagar för att vara hemma med Alejandra och Linnea, men han får inga pengar från Försäkringskassan. Utan inkomst har han inte rätt till ersättning för de tio pappadagarna.

- Varför har inte jag samma rätt som alla andra, undrar Robin uppbackad av sin mamma, Nina Stahre.

- När politikerna skriker om att nyblivna pappor bör ta ut sina tio pappadagar så finns det en liten grupp de inte tänker på - unga pappor som fortfarande går i skolan. Varför ska inte de få samma fantastiska möjlighet som andra pappor, säger hon.

 

Robin och Alejandra har fått pengar från socialtjänsten till barnvagn och säng, Alejandra får ut föräldrapenningens grundbelopp på 180 kronor per dag, dessutom har de fått massor av kläder från Linneas 1,5 år gamla faster Jennie.

- De är jätteduktiga i föräldrarollen, men får naturligtvis väldigt mycket stöttning från mig och Alejandras mamma, säger Nina Stahre.

 

Hon föreslår att riktigt unga pappor ska få möjlighet att gå i skolan på halvtid i tio dagar och undertiden få föräldrapenningens halva grundbelopp, 90 kronor per dag.

- En tokig idé kanske, men jag ser en orättvisa mot riktigt unga pappor som vill vara med i början av sitt barns tid. När de väl ska ta ut sin del av föräldrapenningen så får de ju inte göra det samtidigt som mamman, säger Nina Stahre.






va tycker ni andera om det ?


helgen

ja i helgen gorde jag och älsklingen inte så mycket va mest bara hemma hela helgen det enda vi va ut va på lördan när vi va på kina i stan och åt lite mat :) vi vart så sugna att vi inte kunde låtta bli :P vi tog sån där buffe som vi brukar ta då man får se när dom steker på maten :D annars va vi mest hemma och myste framför tvn och titta på film :) och så tvätta vi lite på lördagen :P det va en kul och myssig helg tycker jag iallafall det va mycket myss och mycket bus hihi :D (L) kram micke

mår ej bra!

ja happ jag vackna vid 06:30  sen kom jag ner oc skulle ta Medcin! ja sen tog jag ett epple
ja sen gick jag mot bussen! och sen komm bussen och jag satt mej på bussen! och då börga jag äta mitt epple! sen eftar vi åket en bit när vi komm till smedjebaken typ så börga jag känna att jag vill spy! jag och börga få syra upp stötingen! sen när jag hoppa av bussen så börja jag hosta sen spyde jag (lite) och sen gick jag upp till IV skulle ha datakunska var typ helt kal sveting! mådde skit dåligt! och det blir så varenda gånhe jag ta min jävla Medcin! när jag glämmer Medcin så mår jag hur bar som helst! ska det böva vara så?
orkra fan intte lägge ner når e-energi på skola om jag ska gå och må så här varga morgone!
(det var så inne jag blev gavid) så det kan kanspa vara för att jag är gravid iallafall!
jag orkra fen inte gå upp på morgone mer för jag vet att jag allit bir att må piss dålige!
nu har jag inge mer att skriva!
kram sarah


Micke kom till mej idag

idag är det tisdag! så idag kom micke till mej eftar han lämmant blod! han fick en nalla när han lämma blod den fick jag tack! sen så var micke ekstar söt idag! han hade mössa på sig idag1 jag tycker att han är skit söt med mössa! hihi tog en skit söt bild på Micke<3
sen fick jag folsyra av micke idag! för jag sa att han skulle köpa åt mej hihi Micke du gör allt för mej så jag blir och må bra och att jag blir gald<3 du betyder mycket för mej jag älskar dig så jävla mycket! 
kram sarah


så jävla söt på bilden 
älskar dig<3

 


Familjen annorlunda

nån mer en jag som kollar på 
Familjen annorlunda? jg tycket det är bra! vad tycker ni andar?
tyacker det är en konst att dom får i hopp va dagen med så månge bran! jag ska nog bara ha 2 barn kanse ändra mej när jag har fått min bebis<3 väm vet kanse men blir mamma till 10 bran xD skulle ej tro det med man vat aldig! allt kan hända ju ! kram sarah


R.I.P snöboll

vår hamer vi köpte den 28/12  och hon blev döda av katten den 1/1
saknar dig


ny år

jag och älsklingen vaknade runt 10-11 tiden och simon inte långt efter det. sen åkte han hemför jag och älkslingen skulle va sj då :) när han åkte så gorde vi inte så himla mycket bara myste i sängen typ eller jo vi va och åt på kina :) vi tog 3 små rätter och stekta kinesiska säkor med vitlöks sås och ank bröst som älsklingen tyckte vi skulle smaka och det va väldigt gott :D och vi åt nästan upp alla 3 rätterna :D vart lite friterat kvar bar typ :P och vi åt hela efterrätten med :) friterat annanas med glass till gott gott :D sen åkte vi hem och typ la oss i sängen och myste lite till sen somnade vi efter en stund och vaknade strax före simon skulle komma sen efter det när han kom precis efter det så skulle vi åka och hämta peter och sara i stan hemma hoss henne. sen när vi kom hem till oss igen så satt vi mest i vardags rumet och prata och drack lite sen kolla vi lite på film :) på the mist en stiphen king film :) och sen vid 12 va vi ut och skulle göra iordning alla raketer och sånt men börja inte skuta dom förns typ 3 min över 12 :P heehee :P sen skött vi flugor och allt möjligt kul och jag försökte ta kort på smällarna hela tiden :P sen hade peter pansar vagns krig :P det filma jag :) sen gick vi in igen typ halv 1. sen ringde bobba och skulle ge mig en väg beskrivning jag fatta inte ett skit xD men vi åkte mott gränges och kom fram till att han skulle gå mott centrum och vi kom till dallporten så möte vi dom jag och peter skulle hämta dom. jäklar vad full bobba va när vi hämta han xD sen åkte vi hem och fortsate kolla på filmen. sen när den va klar så gick vi och la oss alla typ :P kram micke

RSS 2.0